Webfinance | Låna pengar utan uc

Webfinance

Webfinance

Webfinance

400,000.00kr

Ansök här!

Lån från 10 000 till 400 000 utan säkerhet

Få svar samma dag, enkel ansökan, flera låneerbjudande, endast en UC tas.

 

  • Fyll i ansökan
  • Motta låneerbjudanden från flera aktuella banker
  • Du är fri att tacka ja eller nej till låneerbjudanden
  • Normalt svar i m 24 h

Tjänsten är gratis och utan förpliktelser

 

WebFinance.se är utformad för att göra det enkelt för dig att välja finansiella tjänster.

De senaste två åren, upptäckte mer än 120 000 personer i Norge och Sverige om hur våra tjänster har gjort det lätt att få finansieringserbjudanden online, utan kostnad eller förpliktelse.

WebFinance ägs av Leads AS, som sedan 2011 har arbetat uteslutande med webbtjänster.

Hur fungerar tjänsten?
WebFinance är snabbt och enkelt att använda.

Fyll i formuläret så kommer vi att vidarebefordra din ansökan till upp till fem finansiella partners som passar dina önskemål. Du är fri att tacka ja eller nej till de erbjudanden du får.

Våra finansiella samarbetspartners förmedlar refinansiering och konsumtionslån. Du kommer att bli kontaktad med ett erbjudande i m två arbetsdagar, därefter avgör du själv hur du vill gå vidare.

Det bästa av allt? Tjänsten är helt gratis.

Hur tjänar vi pengar?
Vi får våra intäkter ge m att vidarebefordra information som du lämnar till de olika banker och företag som vi arbetar med. Vilken bank eller företag du väljer i slutändan, eller om du väljer någon alls, påverkar oss inte. Vi har därför inget intresse av att främja någon bank eller företag över en annan, och du kan vara säker på att de tjänster som du får är både bra och representativa.

Information om ränta
Räntan är individuell (vanligtvis 3,85% – 18,15%) och bestäms utifrån dina förutsättningar. Om den rörliga årsräntan är 5,56% blir den effektiva räntan 5,91% för ett lån om 100 000 kr med 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift vid autogiro. Det totala beloppet att betala blir då 115 275 kr och din månadskostnad blir 1 913 kr. Räntor per 2013-08 9.