Consector | Låna pengar utan uc

Consector

Consector

Consector

350,000.00kr

Ansök här!

Consector – Din Låneförmedlare

Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna.

Unika analyser görs på varje kund för att säkerställa behov och profil. Därefter får ett antal utvalda banker delta i en upphandling. På så vis säkerställs att rätt kund paras ihop med rätt bank. Möjligheten till en långsiktig relation mellan parterna ökar dessutom.

SÄKERHET
Att vända sig till Consector är tryggt och säkert. Våra processer sker i samarbete med Upplysningscentralen. Du som kund kan i lugn och ro fundera över de förslag som tas fram specifikt för din profil utan att förbinda dig till något.

EXPERTIS
Consector är experter på lån och krediter. Vår uppgift är att vara experten på våra kunders sida.

VISION
Consector ska vara förstahandsvalet för privatpersoner som vill ha förbättrade låne- och kreditvillkor och bli en ledande aktör på den rdiska marknaden.

VÅR HISTORIA
När vi undersökte marknaden för lån och krediter såg vi att det saknades en aktör som kunde konkurrensutsätta och förbättra privatpersoners totala lån- och kreditengagemang. En part som kunde göra det enkelt att förhandla med banker och sänka räntekostnader. Därför grundade vi Consector 2014.