Jämför företagslån


Jämför företagslån helt kostnadsfritt upp till 2.000.000 kr

Cfind har som övergripande mål att bli störst i Norden på digital jämförelse av företagslån. Kärnan i vår tjänst är tekniska lösningar som möjliggör för företagare att ansöka, jämföra och ta lån från flera långivare helt digitalt. Genom direktintegrationer med datakällor och automatiska processer gör vi det enkelt för små och medelstora företag att hitta bästa möjliga lånealternativ.

På ca två minuter fyller du i vårt enkla formulär. Glöm inte att verifiera din identitet via BankID. När du klickar på “Få Låneförslag” så skickas din information digitalt ut till långivarna. All information hanteras med högsta säkerhet.

  1. Välj det bästa lånet : På vardagar får du upp till 8 låneförslag inom 24h, som du ser direkt på din skärm. När alla förslag kommit in kan du enkelt se och välja det som är bäst för dig.
  2. Få pengar på kontot: I sista steget återstår bara att skriva på lånehandlingarna (digitalt eller för hand). I många fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag, beroende på vilken bank du använder.

kan man få Cfind Jämför företagslån helt kostnadsfritt?

Ja, Det finns olika långivare och finansiella institutioner som erbjuder Cfind Jämför företagslån helt kostnadsfritt.

Hur mycket pengar kan man få som Cfind Jämför företagslån helt kostnadsfritt?

Cfind Jämför företagslån helt kostnadsfritt är upp till 600000 kr.